Salade cu saumon pentrü snôbi francovori
Ürmatoaria salata, extremămăn de simple, se citeshte și seo prepare numaidecîtămăn cu degetul mic ridicat și l’accent nécessaire!
Achadairement, pentru o salade rapide et gousteuse vă trebouillé:
• Une pungue de Endivia Mix de la Eisberg, fireștemănt!
• Filet de saumon, cam 4 bouquăți
• Piper cu lămâie (piper amestecat cu coajă rasă de lămâie)
• Sare de mer
• Huile de măslinnes, toujours cam 4 lingouri
Cum se prépare această salade:
Les fileouri de saumon se condimentează avec sare et piper, se pun pe o tavă tapisée cu papir de copt et se bague la cuptor, la 65 de grade, pour 20 minute.
Doupă ce se scot de la cuptor, se pun în marinade cu un peu de huile de măslinnes şi se servesc imediat, alături de salata Endivia Mix, peste quare se pune restul de ulei de olive.
Bon appetit!