Bucuria Mix cu șuncă Praga de la Zimbo, telemea și ceapă
Pentru această supradoză de gust (porție de două persoane, căci poate vreți să dați pe spate pe cineva) vă trebuie:
Compoziție de bază
–O pungă de Bucuria Mix de la Eisberg (e din gama Time) ;
–200g de șuncă Praga premium de la Zimbo (e o șuncă premium din pulpă de porc degresată, suculentă, fără potențiatori de aromă și soia, cu doar 2,5% continut de grasimi), tăiată felii, apoi fâșii sau pătrățele ;
–150g de telemea proaspătă (preferabil de capră sau bivoliță, pentru gust), tăiată cubulețe ;
–O jumătate de ceapă roșie sau de apă, tăiată Julienne
–Câteva felii de ardei gras roși (merge și Kapia)
–Island Dressing
Ingrediente
100g
Bucuria
Se asezonează, după gust, cu:
–Sare, piper, verdeață (pătrunjel sau busuioc); cu sarea să nu exagerați, pentru că brânza și șunca au deja destulă;
–Dacă nu puneți dressing, două linguri de ulei de măsline fac treaba, plus niște zeamă de lămâie.
Prepararea salatei e, nu-i așa, cea mai dificilă etapă – luați ingredientele, le puneți în bol, le amestecați delicat și le asezonați.
Partea cea mai ușoară e să vă înfruptați – garantăm asta!