Bolero Mix cu roşii prăjite şi brânză de capră îmbrăcată în oregano
…sună cam bizar titlul, nu?
Nu prea ne omorâm noi, românii, nici cu prăjitul roșiilor, nici cu „îmbrăcatul” brânzei.
Vă asigur însă că efortul merită, mai ales că nu e mare, iar rezultatul e demn de cele mai simandicoase conversații dintre noi, fetele din bol și papilele voastre gustative.
Să o iau de la început – Bolero Mix e numele găștii pe care am format-o cu prietenele mele Sfeclitta și cu sora mea de suflet, Endivia, de care mă despart foarte rar.
Acum, cum e cu rețeta asta mirobolantă și care e marele ei secret:
Vă trebuie
–O pungă de Bolero Mix (sau Chef Mix, dacă vă plac și semințele de dovleac)
–Un plic de dressing de Tokaji cu piure de zmeură
–8 roșii cherry
–Două linguri de ulei de măsline
–100g de brânză proaspătă de capră
–Oregano proaspăt (o legătură)
–Sare